Fåtölj fårskinn

Letar du efter en snygg fåtölj i fårskinn?

Den i särklass mest kända och mest populära fårskinns fåtöljen är lamino fåtöljen - en fåtölj som tillverkas Swedese och formgivits av Yngve Ekström. Fåtöljen är lätt, vacker och mycket skön att sitta i.

Annons

Skulle det råka vara så att du har tillräckligt med pengar att spendera på en sådan underbar fåtölj (priset ligger på cirka 9,000 SEK) som lamino fåtöljen verkligen är så är det bara att slå till! Du kommer knappast att bli missnöjd med ditt köp. Lamino fåtöljerna tillverkas för att hålla länge. Möbeln är vacker och väldigt skön att sitta i, samtidigt som den är stabil och lätt.

Alternativa fåtöljer till lamino fåtöljen

Laminett fårskinns fåtölj

Förutom lamino fåtöljen så tillverkar Swedese även fåtöljen Laminett, vilken har en lite lägre rygg. Priset för denna ligger på omkring 7,000 SEK och den kan beställas i fårskinn samt andra material. Både laminett fåtöljen och lamino fåtöljen har en stomme bestående av skiktlimmat fanér av bok, körsbär eller ek.

Utöver detta finns det andra prisvärda alternativ till lamino fårskinns fåtöljen. En av dessa här t.ex. fårskinnsfåtöljen vid namn Lift. Denna fårskinnsfåtölj återfinns hos living.se. Fåtöljen har många likheter med lamino fåtöljen med saknar dess smäckra design. Fåtöljen Lift har armstöd av oljad massiv ek och kommer i flera olika färger. Priser för denna fårskinnsfåtölj ligger på 6,995 SEK och tillhörande fotpass kostar cirka 2,495 SEK.

Vi rekommenderar att du köper dina fåtöljer och andra möbler online hos Rum21.